onsdag 6 maj 2009

Mer horoskop åt folket

Horoskopen pekar åt samma håll. Här är ett par till som har ungefär samma innebörd som det som jag lade ut här för några dagar sedan:

"Efter ett kanske lite chockartat slut på april månad, börjar maj i turbofart, när såväl Vädurens planet Mars är tillsammans med Venus i ditt tecken. Detta antyder att du är intimt involverad med någon annan, och att detta är uppbyggnadsfas, där pionjäregenskaper behövs för att få ett nytt partnerskap att verkligen lyfta. Du känner att du kan åstadkomma det mesta av det du vill med en dynamisk attityd, och du har modet att se till att saker och ting sätts i rörelse, trygg i förvissningen om att allt kommer att lösa sig till det bästa. Med viljan hittar du också ett sätt att genomdriva det du vill. Partners kan lätt vara lite motvilliga, men när det kommer till kritan är de beredda att följa dig i vått och torrt. Det är upp till dig att ta initiativet, och upp till din partner att följa med till ditt valda resmål. Det är en strategi som ger enastående resultat, i synnerhet runt slutet av maj, när det förekommer stora framgångar som syns. Framgångar som rör det sociala livet, olika sammanslutningar, eller för idealistiska och kanske internationella projekt. Framgångar till trots är detta en månad när det är viktigt för dig att aktivt konsolidera din ekonomi, och det kan vara väl värt att söka råd om hur du skall gå tillväga. Spelar du dina kort rätt kan du få en smärre inkomstökning om du är beredd att axla ett större ansvar på jobbet. Du kommer dock troligen att behöva vara försiktig så att du inte slösar med hårt inarbetade resurser på orealistiska grupprojekt." (Personen som har skrivit det där borde träna på att skriva, de värsta språkfelen har jag faktiskt fixat till innan jag lade ut det här. Blir galen på folk som inte ber någon om hjälp om de inte är bra på att skriva men ändå ska lägga ut något som många ska läsa.)

"Du har en viss bekant som du träffar regelbundet och tänker på med glädje, även om er relation inte kan kallas för ren vänskap. Dina positiva känslor för den här personen kanske aldrig blir uttalade, men du känner dem ändå på djupet. Det är ett exempel på de fina, varma och helande vibrationer du sänder ut här i världen." (Hmm... nu blev det konstigt....)

Ja, jag är uttråkad och har inget vettigt att göra, därav detta hysteriska horoskopläsande. Men vadådå?

Inga kommentarer: