onsdag 1 april 2009

I´m back!

Idag har jag ääääntligen fått igång internet här nere, så nu kan jag börja leva och bli lite social igen. Jag vet att jag borde skriva ett maratoninlägg om allt och inget för att försöka kompensera min icke-existerande närvaro på min blogg den senaste månaden, men det blir inget med det nu för det finns så mycket annat skojsigt att kolla upp nu när jag inte har haft tillgång till internet på så lång tid. Jag måste ju uppdatera mig! Däremot kan jag, för den som är intresserad, i några korta punkter berätta vad jag har gjort idag:

* Jag har varit i Löddeköpinge och handlat jättemycket saker på Ica Maxi. Mest var tanken att köpa en massa mat, men jag fick köphysteri (jag klarade inte av att hålla tillbaka den den här gången) och köpte väldigt mycket annat också. En massa hårgrejer blev det och en sån där våg som mäter fett- och muskelprocent, en ny mopp och en hel del annat mer eller mindre nödvändigt. Ja, ja, någon gång måste jag ju få tokshoppa också. Funderar på att göra det igen i slutet av veckan...

* Jag fick gratissaker på Ica. En liten påse innehållandes en Coca- Cola light (jag dricker aldrig sånt i vanliga fall men gratis brukar vara gott så nu drack jag upp den i bilen. Gratis är inte nödvändigtvis gott är mitt konstaterande efter det), en yoghurt av något finare slag, en liten mini- Babybell och en after shave som luktar väldigt mycket man. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den sistnämnda.

* Jag har konstaterat att Kvidinge är jättefint och verkar jättemysigt och att det definitivt är ett ställe jag skulle kunna bo på. Kvidinge ligger precis jämte Löddeköpinge, ungefär fyra mil från där jag bor, för den som undrar.

* Jag åkte förbi ett ställe där de tydligen håller på att bygga något vikingaland av något slag. När jag såg det slog mitt arkeologhjärta några extra slag.

* Blåsipporna blommar för fullt utanför mitt vardagsrumsfönster, det har varit varmt och soligt och jag har varit allmänt lycklig! Bara en sån sak! :D

See ya!

Inga kommentarer: